Geschiedenis

Hoe het ooit allemaal begon!

1997

Het begin…

Ik was 14. Elk jaar viel er bij mijn ouders thuis een Conrad electronicagids op de deurmat met daarin pagina’s van licht en geluid. Mijn interesse was gewekt en kocht van mijn spaarcentjes een twindeck en een mixer. Een paar jaar ben ik lekker aan het stoeien geweest. Deed af en toe wat feestjes met mijn eigen apparatuur. Daarnaast heb ik nog wat Dj werk gedaan in discotheken/clubs en kroegen. 

2001

Op mijn 18e ben ik gaan solliciteren bij een licht en geluids bedrijf in Den Helder. Met net een rijbewijs ging ik al snel het hele land door. Hier begon mijn Dj carrière pas echt. 

2005

In al deze jaren heb ik onwijs veel gedaan. van Schuim- en popcorn party’s, drive in show, geluids- en lichtproducties en nog veel meer…. Van kantine’s tot luxe zalen, Bijzondere locaties. En Werken met bekende nederlanders op mooie producties en evenementen. 

2007

Dit is het jaar dat ik besloot er mee te stoppen. Een baan in licht en geluid is leuk maar je bent altijd aan het werk, dag en nacht als een ander vrij is of aan het feesten is. Ik was toe aan wat meer regelmaat en vrije tijd. Ik heb dit met plezier gedaan!

2011

De start van Scribbly.net Disco

Na een aantal jaar niet meer werkzaam te zijn in deze branche begon ik het toch te missen. Op wat kleine feestjes klusjes na heb ik er te weinig mee gedaan. 
Op 1 april 2011 heb ik mij ingeschreven bij de kamer van koophandel voor verhuur en verkoop van licht en geluid met de daarbij horende diensten. Naast mijn 32 urige werkweek ben ik van mijn hobby meer mijn werk te maken. 

2020

Eind 2019 besloot ik van mijn 32 urige werkweek af te stappen en mij meer in te zetten voor mijn bedrijf. Het bedrijf wordt groter, meer kennis en werk. Al eerder deed ik meer werk dan alleen Disco. Het bedrijf heb ik daarom uitgebreid met ICT, Technische dienst en Graphics.

ICT

Wij richten ons op verkoop van hard- en software, Installatie en onderhoud, netwerken, helpdesk en support. 

Technische Dienst

Wij richten ons op technische dienst, onderhoud, Elektra en camerabeveiliging. 

Graphics

Wij richten ons op Grafisch ontwerk, stickers, autobelettering, raamstickers en gevelreclame

Tot vandaag…

Wat zo mooi begon kreeg in maart 2020 een rare wending! Covid-19. 

Wat ben ik blij dat we naast licht en geluid nog een aantal andere takken hebben waar we gelukkig op door kunnen draaien!