Scribbly.net

Geachte relatie, 

Het is alweer even geleden dat u wat van ons heeft gehoord. Wij brengen u graag op de hoogte van het laatste nieuws en onze ontwikkelingen. 

Graag willen wij iedereen bedanken voor het afgelopen jaar. Er zijn weer mooie projecten voorbijgekomen, vernieuwingen, geluidsproducties, installatie klussen en nog veel meer om op te noemen.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2024. Ook volgend jaar zullen we u weer van dienst zijn!

U ontvangt deze mail omdat wij diensten aan u hebben verleend of omdat u zich via de website heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief. Wilt u deze mailing niet meer ontvangen ? Klik dan op uitschrijven onderaan. 

Wist u dat? Wij doen meer...! is ons motto.

Het bedrijf Scribbly.net is opgericht in 2011 en begonnen met verhuur en verkoop van licht en geluid, drive in shows, dj's en technici. In de loop der jaren zijn er steeds meer nevenactiviteiten bijgekomen. Door de corona periode is het een noodzaak geworden om mijn werk uit andere activiteiten te halen daar de hele markt op zijn gat lag en er geen evenementen mochten plaatsvinden. Het werk was met ruim 80% gedaald. Hierdoor zijn we ons gaan focussen op meer! en met succes.

Hieronder een overzicht van onze uitgebreide werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Disco
ICT
Technische Dienst
Graphics
In samenwerking met...
Lars Groenink

Vanaf oktober 2022 verzorgen wij het geluid voor zanger Lars Groenink. Met zijn brede Nederlandstalig repertoire weet hij er elke keer weer een feest van te maken en de tent op zijn kop te zetten.

Er is in het afgelopen jaar een fijne samenwerking ontstaan met mooie producties, die we komend jaar weer gaan voortzetten.
In 2024 pakt Lars Groenink uit met nieuwe singles en worden de plannen uitgewerkt voor een live band!

Kijk voor meer informatie en/of boekingen op de website van Lars Groenink!

LarsGroenink.nl
Drive- in shows

Afgelopen jaar hebben wij weer mooie investeringen gedaan om onze shows nog beter en mooier te maken. Dit hebben we o.a. gedaan in nieuwe dj- en geluidsapparatuur, verlichting en special FX. 

Wij zijn volop te boeken met onze drive- in show bij u op locatie voor o.a. bruiloften, personeelsfeestjes of een andere gelegenheid. De dj/presentator draait klassiekers uit de jaren 70's/80's tot aan de top40 en nog veel meer.

Kijk op onze website voor meer informatie en/of boekingen.

Klik hier voor onze shows!
Volg ons ook op de socials!
facebook  linkedin  instagram  whatsapp