Just for fun

Welkom bij Scribbly.net | Just for fun,

Een website die ooit is begonnen uit hobby en nu is uitgegroeid tot een site met allerlei informatie over mijzelf, mijn hobby's zoals o.a. fotografie, zendamateurisme en mijn onderneming in verhuur en verkoop van licht en geluid.

 

Hoe het ooit begon!
In het jaar 2001 was voor mij het begin van reizen in de trein voor mijn studie die buiten de stad plaats vond. Al snel trok een strip mij aan die in de Metro krant stond en gratis verkrijgbaar was. Deze strip heette dus "Scribbly" wat tevens de hoofdpersoon is. Het verhaal draait om het gelijknamige personage en speelt zich af in een fictieve psychiatrische inrichting genaamd 'Inrichting voor Aparte Gestoorden'. 


Al snel kreeg ik de bijnaam Scribbly en besloot hiermee wat te gaan doen. Omdat ik hobbymatig een website en een domeinnaam wilde aanvragen was dit een leuk begin. 2 jaar lang had ik op een oude HP server in de slaapkamer een website staan met een domeinnaam scribbly.ath.cx maar al snel wilde ik daar van af en ben ik het domein scribbly.net aan gaan vragen.

 

In de loop der jaren heb ik deze uitgebreid met mijn hobby's, activiteiten en mijn onderneming. Met alle plezier hou ik deze website tot op vandaag bij. 

 

Who's online

We have 27 guests and no members online

Laatste nieuws !

Hier onder vind je de laatst geplaatste nieuws items. 

Ga jij binnenkort trouwen ?

Monday, 17 February 2014 14:17
Maak deze bijzondere dag nog mooier en sluit deze af met een mooi feest. klik hier! voor meer informatie.
Read More

PACC Contest 2014

Sunday, 09 February 2014 18:50
Op 8 februari 2014 zijn wij van VRZA Helderdeland gestart met de Dutch PACC contest die we gehouden hebben in het scouting gebouw van Jutters Reiniero
Read More

Online games

Friday, 31 January 2014 19:19
Hier onder vind je een verzameling online games die ik in de loop der tijd heb verzameld. Eigenlijk is dit nog een stukje uit mijn jeugd. Ik vond het
Read More