Over ons

Scribbly.net is een éénmanszaak die op 1 april 2011 is gestart als eigen onderneming in het verhuren en verkopen van licht- en geluidsapparatuur met de daarbij horende diensten aan voornamelijk midden-, kleinbedrijf en particulieren. 
 

Al op 12 jarige leeftijd begon ik in mijn ouderlijk huis met plaatjes draaien. Al snel was plaatjes draaien alleen niet genoeg waardoor ik met mijn 14e jaar al genoeg spullen in huis had om een goed feestje te kunnen geven voor een leuk groepje gezelschap. Vanaf mijn 18e ben ik ik terrecht gekomen bij een bedrijf in licht en geluid waar ik onwijs veel ervaring heb op gedaan met producties van licht, geluid, audiovisueel, Drive in shows etc.

 

Na 6 jaar waarvan 4 jaar Fulltime werkzaam te zijn geweest bij het bedrijf ben ik gaan zoeken naar een 9 tot 5 baan maar zijn mijn interesses nooit verloren gegaan. Na een korte periode begon het toch weer te kriebelen en ben ik naast mijn baan dit werk blijven voortezetten waar dat kan.

Scribbly.net is nu een eigen proffesionele onderneming met ervaren mensen en proffesionele apparatuur ingeschreven bij de kamer van koophandel, niet groot maar dat hoeft ook niet, Het is voornamelijk hobby en doe het vooral voor mijn plezier! en dit hoop ik nog lang vol te kunnen houden.  

Like ons op Facebook

Who's online

We have 38 guests and no members online

Laatste nieuws !

Hier onder vind je de laatst geplaatste nieuws items. 

Ga jij binnenkort trouwen ?

Monday, 17 February 2014 14:17
Maak deze bijzondere dag nog mooier en sluit deze af met een mooi feest. klik hier! voor meer informatie.
Read More

PACC Contest 2014

Sunday, 09 February 2014 18:50
Op 8 februari 2014 zijn wij van VRZA Helderdeland gestart met de Dutch PACC contest die we gehouden hebben in het scouting gebouw van Jutters Reiniero
Read More

Online games

Friday, 31 January 2014 19:19
Hier onder vind je een verzameling online games die ik in de loop der tijd heb verzameld. Eigenlijk is dit nog een stukje uit mijn jeugd. Ik vond het
Read More